Nieuwbouw & verbouw

Indien uw woning niet meer aan uw woonwensen voldoet, maar u verknocht bent aan de locatie of simpelweg een verhuizing een te grote stap is kan nieuwbouw en/of verbouw mogelijk de oplossing bieden. A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf is naast zijn specialismes in de renovatie en restauratie ook erg vertrouwd met de bouwtechnieken voor de nieuwbouw.

Het vervaardigen van een aan- of uitbouw, een dakopbouw of dakkapel zijn in onze dagelijkse bezigheden veel voorkomende werkzaamheden om voor onze opdrachtgevers ruimte te creëren. Maar ook het verbouwen van de badkamer of keuken kan men onder deze werkzaamheden scharen.

Professionele woningbouw

De medewerkers van A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf staan bekend om hun nuchtere aanpak en houden alle ontwikkelingen op woongebied nauwlettend in de gaten. De keuzes en adviezen baseren wij dan ook altijd op de laatste inzichten. Dit zorgt voor innovatieve oplossingen, duurzaam gebruik van materialen en een hoogwaardige afwerking. Zo zorgen wij voor een aangenaam leefklimaat, nu en in de toekomst.

Bij A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf bent u voor woningbouw verzekerd van:

  • uitgebreide inventarisatie van uw woonwensen
  • één vast contactpersoon
  • gespecificeerde begroting
  • uitgebreide garantie

Met onze eigen machinale werkplaats spelen wij snel en flexibel in op gewijzigde wensen en omstandigheden.

Bouwen of verbouwen

Niets is persoonlijker dan de wensen en ideeën voor de verbouwing van uw woonhuis of een nieuw te bouwen woning. A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf vertaalt uw wensen naar de verbouwing van uw droomvilla of bouw van een dakkapel. Met kwaliteit als eindresultaat, maar ook als uitgangspunt bij het aangaan en onderhouden van relaties. Al vele projecten zijn de uwe voorgegaan.

Op ons kunt u bouwen

Heldere communicatie, duidelijke afspraken. Ook na de oplevering blijven wij aanspreekbaar op de kwaliteit van ons werk. Kortom: als klant van A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf weet u op ieder moment precies waar u aan toe bent.