Renovatie

Voldoet uw woning of pand niet meer aan de huidige maatstaven en normen dan is A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf B.V. uw betrokken bouwpartner op het gebied van renovatie. Samen met onze vakbekwame mensen en vaste ploeg van onder aanneming renoveren wij uw pand zodat het volledig aan de huidige wet- en regelgeving voldoet op onder andere het gebied van gebruik, veiligheid, duurzaamheid en energiezuinigheid. Wij nemen graag al uw wensen met u door, denken mee en adviseren daar waar nodig. Bij renovatie wordt gewerkt conform de hoogste kwaliteitsnormen. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze ervaring met renovaties in Amsterdam stelt ons in staat knelpunten vooraf te identificeren en zo mogelijke problemen te voorkomen. Reeds in het offertestadium denk wij graag verder dan menig aannemer, hierdoor heeft u achteraf geen verrassingen. Wij zijn expert in het renoveren van historische en monumentale panden waarbij authentieke eigenschappen worden gecombineerd met moderne vernieuwingen. Door onze innovatieve benadering behouden historische panden hun karakter.

Professionele woningbouw

De medewerkers van A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf staan bekend om hun nuchtere aanpak en houden alle ontwikkelingen op woongebied nauwlettend in de gaten. De keuzes en adviezen baseren wij dan ook altijd op de laatste inzichten. Dit zorgt voor innovatieve oplossingen, duurzaam gebruik van materialen en een hoogwaardige afwerking. Zo zorgen wij voor een aangenaam leefklimaat, nu en in de toekomst.

Bij A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf bent u voor woningbouw verzekerd van:

  • uitgebreide inventarisatie van uw woonwensen
  • één vast contactpersoon
  • gespecificeerde begroting
  • uitgebreide garantie

Met onze eigen machinale werkplaats spelen wij snel en flexibel in op gewijzigde wensen en omstandigheden.

Op ons kunt u bouwen

Heldere communicatie, duidelijke afspraken. Ook na de oplevering blijven wij aanspreekbaar op de kwaliteit van ons werk. Kortom: als klant van A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf weet u op ieder moment precies waar u aan toe bent.