Restauratie

“Restaureren alsof het de tand des tijds heeft doorstaan”. Restaureren vraagt om vakwerk, het kennen van de fijne kneepjes van de oude ambachten en verdiepen in de omgang met de materialen van toen. Het is altijd een grote interesse en passie geweest binnen A.G. van Bladeren B.V., de drang om de oude ambachten te doen herleven met de kennis en kunde van het heden.

Het restaureren van monumenten is puur vakmanschap. Geen steen is hetzelfde en de restauratie van iedere boog, muur of gewelf vereist een specifieke aanpak. A.G. van Bladeren beschikt over de kennis en het vakmanschap die voor dit specialistische werk noodzakelijk is. Met maatwerk willen wij zo gericht mogelijk inspelen op de toenemende vraag naar onderhoud en restauratie van ons monumentaal erfgoed.

Bij het restaureren van oude gebouwen is kennis van het verleden in combinatie met hedendaagse technieken en inzichten een vereiste. Deze kennis wordt op peil gehouden door ons opleidingsbeleid en door een mooie mix van jonge en oudere  medewerkers.