[wpc_custom_heading heading=”Utiliteitsbouw” colored_line=”yes”]

U overweegt om een nieuw kantoor of bedrijfspand te realiseren. A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf regelt het gehele traject voor u, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen bedrijfsactiviteiten. Of het nu gaat om een complete nieuwbouw, een rigoureuze verbouwing of een relatief bescheiden project, het ontzorgen van u als opdrachtgever is ons specialisme. Wij regelen het gehele traject tot in de kleine details, van de vergunning tot en met de coördinatie van onderaannemers wat leidt tot een zorgvuldige en gestroomlijnde aanpak.

De complete aanpak voor nieuwbouw
A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf is het bouwbedrijf met meer dan gemiddelde expertise in utiliteitsbouw. Van bedrijfspanden tot scholen. Van ons mag u gerust verwachten dat we met praktische aanbevelingen komen die de prijs/kwaliteits-verhouding ten goede komen. En u kunt ervan uitgaan dat uw pand probleemloos binnen de afgestemde termijn wordt opgeleverd.

Uw verbouwing professioneel uitgevoerd
Uw huisvestingswensen kunnen in de loop van de tijd veranderen. Een verbouwing ligt dan voor de hand. We adviseren en denken graag met u mee. Eenmaal in het stadium van uitvoering merkt u dat A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf veel ervaring heeft, dat de verbouwing zonder overlast voor uw medewerkers én zonder omkijken voor u kan worden afgerond.