Kom meer te weten

Onderhoud aan woningen en panden

Onderhoud is van essentieel belang om de status en waarde van uw pand te behouden. Met onze expertise en specialisme voorzien wij in al uw onderhoudsbehoeften.

Kom meer te weten

Wij nemen uw zorgen uit handen

Er komt veel kijken bij het in goede staat houden van woningen en panden. Met behulp van het onderhoudstraject van A.G. van Bladeren worden de nodige onderhoudswerkzaamheden plansgewijs uitgevoerd en wordt u hierbij geheel ontlast.

Werkwijze

Hoe we te werk gaan

1
Stap 1

Nadat u contact met ons op heeft genomen zullen wij ons verdiepen in uw woning of pand, waarna er een onderhoudsanalyse uitgevoerd zal worden.

2
Stap 2

Aan de analyse wordt een plan van aanpak en planning gekoppeld. Na akkoord zullen de onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden.

3
Stap 3

Na oplevering worden de werkzaamheden door de projectleider nagelopen. Zo waarborgen we kwaliteit en tevredenheid.

Werkwijze

Voordelen van onderhoud

Preventief en planmatig

Onderdelen aan uw woning, pand of installaties worden preventief vervangen om de kans op defecten in de toekomst te voorkomen.

Correctief

Correctief onderhoud signaleert en herstelt direct bestaande defecten, minimaliseert schade en behoudt de betrouwbaarheid van eigendommen.

Voordelen

Waarom wij?

Transparantie

Wij garanderen volledige openheid en transparantie, waarbij klanten inzicht hebben in alle kosten en uitgevoerde werkzaamheden tijdens het onderhoudsproces.

Expertise

Onze hoogwaardige vakmanschap en uitgebreide kennis waarborgen professioneel onderhoud, resulterend in duurzame en betrouwbare oplossingen voor elk project.

Duidelijke communicatie

Wij waarborgen transparante en tijdige updates over voortgang, zodat klanten vol vertrouwen ons onderhoudsdiensten kunnen benutten.

Kosteloos en vrijblijvend

Vraag een offerte aan

Voor onderhoudswerkzaamheden kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Vul alle vereiste velden in en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Voor welke branche binnen ons vakgebied wenst u een offerte te ontvangen?