Vacatures

Kom jij bij ons werken?

We zoeken ervaren timmerlieden en een meewerkend uitvoerder! Ontdek de vacatures hieronder en dien direct je sollicitatie in.

Vacature Meewerkend Uitvoerder

Ben jij een gedreven meewerkend uitvoerder of ervaren timmerman die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Een timmerman die zelfstandig werkt, leiding kan geven, handig is en oog voor detail heeft? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Als gedreven meewerkend uitvoerder of ervaren voorman timmerman neem je het voortouw tijdens het werk en weet je collega’s te motiveren. Je werkt zelf mee in de uitvoering van alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Je stuurt het project en coördineert collega’s en onderaanneming die aan ‘jouw’ project werken. Je bent gemotiveerd en denkt niet in problemen maar in uitdagingen. Daarnaast bespreek je dagelijks het werk met de projectleider en controleert op veiligheid en kwaliteit.

Vacature Timmerman

Ben jij een ervaren timmerman die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Een timmerman die zelfstandig werkt, handig is en oog voor detail heeft? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf zoekt per direct een Allround Timmerman.

A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf heeft ruime ervaring in het onderhouden, renoveren en restaureren van meerdere panden in en rondom Amsterdam. Om het hechte team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde alleskunner.

Heb jij ervaring met allround renovatiewerk en ben jij woonachtig in of rondom Amsterdam en wil je werken in een hecht team maar ook zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren, dan ben jij de perfecte Allrounder!

Voor welke branche binnen ons vakgebied wenst u een offerte te ontvangen?