Kennismaken

Een sterk team

Ons 75-jarige succes in de bouw- en vastgoedsector is te danken aan ons hechte team. Bij A.G. van Bladeren geloven we in effectieve communicatie en nauwe samenwerking. Onze korte interne communicatielijnen zorgen ervoor dat we snel en efficiënt kunnen schakelen. Dit stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te vinden voor elke uitdaging. Onze getalenteerde professionals brengen niet alleen ervaring en vakmanschap, maar ook een sterke toewijding aan excellentie. Dankzij ons team kunnen we hoogwaardige diensten leveren die voldoen aan de hoogste normen in de industrie.

Tjerk van Bladeren

Algemeen directeur

Tjerk is verantwoordelijk voor het algemeen en organisatorisch beheer. Samen met Bjorn leidt hij ook bouwprojecten en waarborgt hij topnormen in het beheer van A.G. van Bladeren.

Cheyenne Wijs

Financieel- administratief medewerkster

Cheyenne optimaliseert financieel en administratief beheer met haar bedrijfskundige aanpak.

Toewijding aan Kwaliteit

Traditie en vakmanschap van A.G. van Bladeren B.V.

A.G. van Bladeren B.V. is opgericht in 1947 door Arnold Gerard. Van Bladeren is een echt familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in renovatie, restauratie en nieuwbouw van zowel de burger- als utiliteitsbouw. Tot onze opdrachtgevers behoren zoal particulieren, VvE’s, vastgoedbeheerders, gemeentes en bedrijven.

De kracht van het bedrijf zit bij onze medewerkers, welke bekend staan om hun nuchtere en persoonlijke aanpak. Daar komt bij dat zij flexibel zijn en eventuele veranderingen tijdens de werkzaamheden zonder problemen kunnen inpassen binnen het project. Door onze jarenlange ervaring, ruime kennis en vakbekwame mensen zijn wij voor veel vaste en nieuwe klanten een vertrouwde partner voor de uitvoering van diverse bouwprojecten.

1947-1979

1979-2011

2011-heden

Voor welke branche binnen ons vakgebied wenst u een offerte te ontvangen?